Gift by Nature – By Nathalie Fasé

Gift by Nature, by Nathalie Fasé.

We hebben bij Gift by Nature afgesproken. Bij binnenkomst merk je gelijk dat je welkom bent. De ruimte is licht en met natuurlijke materialen en producten gevuld. Op de tafel die midden in de ruimte staat is ze bezig met een bloemwerk. Ik ben al jaloers als ik al die bloemen zie liggen. Prachtig.

Tijdens het gesprek met Nathalie, die de eigenaresse is van Gift by Nature, merk je dat ze veel passie en liefde heeft voor bloemen en planten. Haar werk kan je zeker als een weerspiegeling zien van haar persoonlijkheid. Passie, puur en natuurlijk. Niet alleen in haar werk zie je dit, maar ook hoe ze de ruimte heeft aangekleed.

Het is een fijn gesprek, alsof we elkaar al jaren kennen. Over heel veel dingen denken we het zelfde. Ook met een paar leuke projecten hebben we de zelfde smaak. Misschien zit ik dan in de interieur branche en Nathalie in de bloemen het is makkelijk te mixen en dat willen wij jullie in de toekomst zeker laten zien.

GBN NAthalie

Op de site vertelt Nathalie hoe haar liefde voor dit vak is ontstaan.

‘Als heel klein meisje plukte ik dagelijks bloemen uit de natuur voor thuis. Mijn moeder die tevens zelf ook bloemstylist is riep dan ook dat het niet anders kon dan dat ik een bloemstyliste zou worden. De natuur en haar schoonheid heeft mij vanaf jongs af aan geboeid, alles wat bloeit en groeit trekt mijn aandacht. Na mijn opleiding Bloem & Design heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het binnen-en buitenland bij verschillende bloemstylisten en toonaangevende kwekers.

 GBN Nathalie

Ons bloematelier gevestigd in een prachtig industrieel pand in Moordrecht vormt de basis waar vanuit ik als bloemstylist onze klanten bedien en verras met unieke en veelzijdige bloemarrangementen.

Ik werk veel samen met Nederlandse kwekers, waardoor producten van Nederlandse bodem dan ook mijn favoriet zijn.

Waar mogelijk kies ik materialen om te gebruiken die een lust voor het oog zijn en zo natuurlijk en puur mogelijk!

Door bijzondere kleuren toe te passen ontstaan er verrassende kleurcombinaties. Soms powerful en vol van kleur, soms zacht en zwoel, maar altijd verrassend! Ik probeer zoveel mogelijk ‘out of the box’ te denken, hierbij haal ik veel inspiratie uit mode, mens & natuur.

GBN Nathalie1

Met de klant wordt er gekeken naar kleur gebruik, compositie en uitstraling, het is maar net wat bij het moment of de sfeer die neergezet moet worden past!

Vanzelfsprekend gaat alles in overleg met u en bespreken we al uw wensen om tot een uniek en persoonlijk eindresultaat te komen voor de re- styling van uw bedrijf of huis.’

Ik ben een echte dromer, het maken van schitterende boekketten, bloemrijke decoraties voor trouwerijen, interieurs en bijzondere evenementen doen mijn hart sneller slaan. Alles met evenveel liefde voor de natuur!

EMS_9824

Wil je meer werk zien van Gift by Nature, kijk dan op de site. http://gift-by-nature.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>