Gold and Mint

NEW YEARS EVE. GOLD and MINT.


 

Oud en nieuw vier je met de belangrijkste personen in je leven. Jouw nieuwe jaar wil je het liefst zo leuk, mooi en gezellig mogelijk beginnen. Met een heerlijk dinner, lekkere wijn en natuurlijk op een prachtige gedecoreerde tafel.

Welk thema wordt het, welke kleuren en welke gerechten? Dit zijn allemaal belangrijke dingen om over na te denken. Daarom maak ik voor jullie een overzicht wat voor themas en kleuren je kunt gebruiken om jou avond perfect te laten zijn.

We beginnen met goud en mint. Prachtige kleuren combinatie. Luxe, elegant en chique, maar toch ook lief.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10488a10e5255a6e252135006784bba5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


The ‘Little ink’ blog

 

Ik ben heel benieuwd  wat jullie plannen zijn voor morgen!! Laat het me weten.

 

Liefs, xo Faith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>