MAISON&OBJECT – GOLD

Zondag 25 januari heb ik een bezoek gebracht aan de woonbeurs in PARIS. Hier zijn de laatste trends te vinden op het gebied van interieur en lifestyle. Je kunt hier vanalles vinden. Van kaarsen tot kurkjes, vazen tot servies en ga zo maar door… Om een indruk te  geven wat de trends zijn, wat de kleuren worden van 2015 en waar je op moet letten als je gaat shoppen voor je nieuwe interieur heb ik een overzicht voor je gemaakt. Er zullen een aantal artikels volgen met verschillende thema’s. Het eerste thema is GOUD.

In 2014 was dit al volop te zien in de woonwinkels, maar ook in 2015 mag het goud nog te zien zijn in je interieur. Het is goed te combineren met anderen kleuren. Voor zowel de zomer als de winter mag goud te zien zijn.

 

Wat vinden jullie van deze trend?

 

Liefs. x goud 3 goud 2 goud 1goud 4goud 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>