Gold and Black

NEW YEARS DINNER. GOLD and BLACK.


 

 

Oud en nieuw vier je met de belangrijkste personen in je leven. Jouw nieuwe jaar wil je het liefst zo leuk, mooi en gezellig mogelijk beginnen. Met een heerlijk dinner, lekkere wijn en natuurlijk op een prachtige gedecoreerde tafel.

Welk thema wordt het, welke kleuren en welke gerechten? Dit zijn allemaal belangrijke dingen om over na te denken. Daarom maak ik voor jullie een overzicht wat voor themas en kleuren je kunt gebruiken om jou avond perfect te laten zijn.

Als 2e heb ik voor jullie goud met zwart, ook dit geeft luxe, elegantie en chique aan. Puur genieten dus. Het ligt meer aan de smaak wat vind je mooi en waar hou je van.


 

Black and gold dinner


 

Foto’s zijn van Pinterest.

We zijn begonnen met goud en mint. Prachtige kleuren combinatie. Luxe, elegant en chique, maar toch ook lief.

Ik ben heel benieuwd  wat jullie plannen zijn voor morgen!! Laat het me weten.

 

Liefs, xo Faith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>