Gold and Black

NEW YEARS DINNER. GOLD and BLACK.


 

 

Oud en nieuw vier je met de belangrijkste personen in je leven. Jouw nieuwe jaar wil je het liefst zo leuk, mooi en gezellig mogelijk beginnen. Met een heerlijk dinner, lekkere wijn en natuurlijk op een prachtige gedecoreerde tafel.

Welk thema wordt het, welke kleuren en welke gerechten? Dit zijn allemaal belangrijke dingen om over na te denken. Daarom maak ik voor jullie een overzicht wat voor themas en kleuren je kunt gebruiken om jou avond perfect te laten zijn.

Als 2e heb ik voor jullie goud met zwart, ook dit geeft luxe, elegantie en chique aan. Puur genieten dus. Het ligt meer aan de smaak wat vind je mooi en waar hou je van.


 

Black and gold dinner


 

Foto’s zijn van Pinterest.

We zijn begonnen met goud en mint. Prachtige kleuren combinatie. Luxe, elegant en chique, maar toch ook lief.

Ik ben heel benieuwd  wat jullie plannen zijn voor morgen!! Laat het me weten.

 

Liefs, xo Faith

Gold and Mint

NEW YEARS EVE. GOLD and MINT.


 

Oud en nieuw vier je met de belangrijkste personen in je leven. Jouw nieuwe jaar wil je het liefst zo leuk, mooi en gezellig mogelijk beginnen. Met een heerlijk dinner, lekkere wijn en natuurlijk op een prachtige gedecoreerde tafel.

Welk thema wordt het, welke kleuren en welke gerechten? Dit zijn allemaal belangrijke dingen om over na te denken. Daarom maak ik voor jullie een overzicht wat voor themas en kleuren je kunt gebruiken om jou avond perfect te laten zijn.

We beginnen met goud en mint. Prachtige kleuren combinatie. Luxe, elegant en chique, maar toch ook lief.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10488a10e5255a6e252135006784bba5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


The ‘Little ink’ blog

 

Ik ben heel benieuwd  wat jullie plannen zijn voor morgen!! Laat het me weten.

 

Liefs, xo Faith

Concept – Plus size models.

 

Linda wonen.

 

Voor de linda wonen moet er een reportage komen waar een maatschappelijk onderwerp aan gekoppelt is.

Je ziet steeds meer modellen die te dun zijn. De jeugd gaat zich te vergelijken met de modellen waardoor er stoornissen ontstaan. Vandaar dat ik het van een andere kant heb bekeken. De PLUS SIZE MODELS. Ze komen steeds meer in beeld om dat het percentage van gewicht bij dames ook meer omhoog gaat.

Na een onderzoek te hebben gedaan wat de kleuren zijn die vollere dames vooral dragen kwam ik er achter dat het vooral zwart, mat zwart en goud is. Dit zijn kleuren die het beste dingen kunnen verbergen.

 

Bij mijn reportage heb ik gekeken naar de trends van nu en de kleuren. Een strakker, elegant, chique en toch weer een warm cozy interieur.

Fotos van pinterest. 

Linda wonenSchermafbeelding 2014-12-11 om 12.56.36Schermafbeelding 2014-12-11 om 12.56.26Schermafbeelding 2014-12-11 om 12.56.45Schermafbeelding 2014-12-11 om 12.56.57Schermafbeelding 2014-12-11 om 12.57.04Schermafbeelding 2014-12-11 om 12.56.09Schermafbeelding 2014-12-11 om 12.56.19Logo BFI 05

 

Ladies Night – Gift by Nature

Het is bijnaaaaa zover! A.s vrijdagavond is er een gezellige sfeervolle ladies night bij Gift by Nature. Neem je vriendinnen, moeder, zussen of tantes mee voor een leuke avond.
Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis. De eerste 75 dames krijgen een hele toffe goodie bag!! Je kan er bloemen, sieraden, kaarsen, decoratie, wijntjes, geurtjes, make up en advies voor jou interieur vinden!

Nog wat extra’s… de eerste 7 dames die zich vrijdag avond inschrijven voor een workshop van Gift by Nature in 2015 krijgen een speciale goodie bag t.w.v. €30,-! Dus wees er snel bij.

Veel liefs en ik zie jullie hopelijk daar!!

Byfaith interior

10750335_1570055856560137_2768837419979132251_o

Gift by Nature – By Nathalie Fasé

Gift by Nature, by Nathalie Fasé.

We hebben bij Gift by Nature afgesproken. Bij binnenkomst merk je gelijk dat je welkom bent. De ruimte is licht en met natuurlijke materialen en producten gevuld. Op de tafel die midden in de ruimte staat is ze bezig met een bloemwerk. Ik ben al jaloers als ik al die bloemen zie liggen. Prachtig.

Tijdens het gesprek met Nathalie, die de eigenaresse is van Gift by Nature, merk je dat ze veel passie en liefde heeft voor bloemen en planten. Haar werk kan je zeker als een weerspiegeling zien van haar persoonlijkheid. Passie, puur en natuurlijk. Niet alleen in haar werk zie je dit, maar ook hoe ze de ruimte heeft aangekleed.

Het is een fijn gesprek, alsof we elkaar al jaren kennen. Over heel veel dingen denken we het zelfde. Ook met een paar leuke projecten hebben we de zelfde smaak. Misschien zit ik dan in de interieur branche en Nathalie in de bloemen het is makkelijk te mixen en dat willen wij jullie in de toekomst zeker laten zien.

GBN NAthalie

Op de site vertelt Nathalie hoe haar liefde voor dit vak is ontstaan.

‘Als heel klein meisje plukte ik dagelijks bloemen uit de natuur voor thuis. Mijn moeder die tevens zelf ook bloemstylist is riep dan ook dat het niet anders kon dan dat ik een bloemstyliste zou worden. De natuur en haar schoonheid heeft mij vanaf jongs af aan geboeid, alles wat bloeit en groeit trekt mijn aandacht. Na mijn opleiding Bloem & Design heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het binnen-en buitenland bij verschillende bloemstylisten en toonaangevende kwekers.

 GBN Nathalie

Ons bloematelier gevestigd in een prachtig industrieel pand in Moordrecht vormt de basis waar vanuit ik als bloemstylist onze klanten bedien en verras met unieke en veelzijdige bloemarrangementen.

Ik werk veel samen met Nederlandse kwekers, waardoor producten van Nederlandse bodem dan ook mijn favoriet zijn.

Waar mogelijk kies ik materialen om te gebruiken die een lust voor het oog zijn en zo natuurlijk en puur mogelijk!

Door bijzondere kleuren toe te passen ontstaan er verrassende kleurcombinaties. Soms powerful en vol van kleur, soms zacht en zwoel, maar altijd verrassend! Ik probeer zoveel mogelijk ‘out of the box’ te denken, hierbij haal ik veel inspiratie uit mode, mens & natuur.

GBN Nathalie1

Met de klant wordt er gekeken naar kleur gebruik, compositie en uitstraling, het is maar net wat bij het moment of de sfeer die neergezet moet worden past!

Vanzelfsprekend gaat alles in overleg met u en bespreken we al uw wensen om tot een uniek en persoonlijk eindresultaat te komen voor de re- styling van uw bedrijf of huis.’

Ik ben een echte dromer, het maken van schitterende boekketten, bloemrijke decoraties voor trouwerijen, interieurs en bijzondere evenementen doen mijn hart sneller slaan. Alles met evenveel liefde voor de natuur!

EMS_9824

Wil je meer werk zien van Gift by Nature, kijk dan op de site. http://gift-by-nature.nl